INGRID VAN DAEL

Distributor

0499267085

mijnvrijheid@flp.com

Forever Living Products

Forever heeft zich tot taak gesteld om de best mogelijke bronnen uit de natuur qua health & beauty te bieden aan de wereld. We zijn heel trots dat miljoenen mensen uit heel de wereld daar reeds hun voordeel mee hebben gedaan en beloven onze zoektocht naar uitmuntende kwaliteit voort te zetten. Zodat wij u kunnen blijven bieden wat u nodig heeft voor het vitale leven dat u verdient.

Aloe Vera Drinks - Geniet van de voordelen van aloe vera in de verschillende gezonde verschijningsvormen van de verse, gestabiliseerde Aloe Vera Gel. Het primaire ingrediënt van alle variaties is de natuurlijke gel uit het Aloe Vera blad, die een rijke toevoeging kan zijn aan gezonde voeding. Drink het dagelijks om de spijsvertering te stimuleren en uw immuniteit te helpen verhogen. U voegt vitamines, mineralen en amino zuren toe aan uw dieet en ondersteunt zo een gezonde levensstijl.

LEES MEER

Nutrition - Onze voedingssupplementen bevatten de best mogelijke ingrediënten, verkregen uit de best mogelijke bronnen en verwerkt met de meest geavanceerde technologie. Ieder product behoudt zoveel mogelijk van zijn originele voedingswaarde om een goede gezondheid te ondersteunen en vertrouwen te geven.

LEES MEER

Bee Products - Forever Living Products biedt u een opmerkelijke lijn van 100% natuurlijke bijenproducten. Wij gebruiken state-of-the art technologische ondersteuning om de ingrediënten te verzamelen en te bewaren op een manier die recht doet aan de natuur. Al onze bijenproducten - Honing, Royal Yelly, Bee Pollen en Bee propolis bevatten zeer voedingsrijke ingrediënten op natuurlijke basis. Direct vanuit de bijenkorf naar u, net zoals de bijen ze al duizenden jaren produceren.

LEES MEER

Weight Management - Vandaag de dag zijn meer mensen dan ooit zich bewust van hun gewicht en het belang van een gezonde levensstijl. Wat is voor u het ideale dieet? Het moet goed smaken, gemakkelijk te volgen zijn, uw energielevels opkrikken en, vanzelfsprekend, onnodige gewichtstoename vermijden. Goed nieuws. Onze range van gewichtsbeheersingsproducten helpt u daarbij. Laat ons F.I.T. programma u helpen uw gewichtsbeheersingsdoelen te bereiken.

LEES MEER

Skin Care - Onze huid is de eerste laag van bescherming in ons dagelijkse gevecht tegen vervuiling en andere omgevingsfactoren. En dus dienen we deze zorgvuldig te beschermen en te versterken. Aloe Vera dat van oudsher al gebruikt wordt als een natuurlijk kalmering voor de huid, biedt een ideale bescherming. Wij hebben verschillende unieke producten ontwikkeld die op een natuurlijke manier de huid voeden en hydrateren. Onze huidverzorgingsproducten kunnen de huid helpen te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. We zijn dan ook trots op de goedkeuring door the International Aloe Science Counsil.

LEES MEER

Sonya Cosmetics - Sonya® is de essentie van meer dan alleen schoonheid. Het is een expressie van een jong uiterlijk, bewondering en liefde. De ingrediënten-formules van onze collectie, waaronder aloe vera, fruit extracten, witte thee en superieure vochtinbrengers verrijken uw huid. Ze helpen op een ongekende manier een jong uiterlijk te behouden en te hydrateren.

LEES MEER

Personal Care - Forever Living products heeft alle voordelen van aloe vera gel gecombineerd met de fijnste, hoogwaardige ingrediënten om u een ongeëvenaard assortiment persoonlijke verzorgings producten te bieden. Van top tot teen voorzien onze producten uw lichaam van pure, gestabiliseerde aloe vera gel. Van lotions tot gels en van shampoos tot cleansers. Zie eruit op uw best en voel u op uw best met onze complete persoonlijke verzorgingslijn.

LEES MEER